Ser du denne kontakt webansvarlig av IL ROS.

Nyheter

Asker kommune er fra 16. mars - sammen med blant annet Viken fylke - underlagt strenge smittevernsregler fra regjeringen (Tiltaksnivå A) frem til 12. april. Dette ble av regjeringen 10. april besluttet forlenget for blant annet Asker til å gjelde frem til og med 25. april.

Det er ikke tillatt å organisere idrettsaktivitet for voksne og unge Det samme gjelder fritidsaktiviteter som organiserte øvelser, trening og prøver for kor, korps og teater.
Det blir tillatt med utendørs idretts- og fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år, så lenge dette skjer i grupper på inntil 10 personer og alle deltakerne kommer fra samme kommune. Det anbefales to meters avstand mellom deltakerne.

Her kan du lese pressemelding fra regjeringen fra 10. april om forlengelse av tiltak i blant annet Asker .

Her er reglene som gjelder for Asker nå, og til og med 25. april (Tiltaksnivå A)

13.04.2021
- arneborch

Onsdag la statsminister Erna Solberg frem en gjenåpningsplan for Norge. Planen består av fire trinn og en oversikt over hvilke tiltak som lettes på i hvert trinn.

Se hvilke lettelser som gjelder for idretten

Det første trinnet vil være å reversere alle eller deler av de strenge nasjonale tiltakene som ble innført før påsken. Barn og unge skal prioriteres først, deretter arbeidsplasser og næringsliv.

Gjenåpningsplanen planlegges derfor ikke etter konkrete datoer, men statsministeren signaliserte at trinn tre kan være fullført innen slutten av juni. Før det blir aktuelt å gå fra ett trinn til et annet, vil det bli gjort vurderinger basert på tre sjekkpunkter, ifølge regjeringen:

• Smittesituasjon og sykdomsbyrde
  • Kapasitet i helsetjenesten
  • Vaksinasjon
08.04.2021
- arneborch

Vi har gleden av å presentere prosjektet; Aktivt Lokalsamfunn i Spikkestadsonen!

01.03.2021
- RobinJ

Regjeringen har innført strengere smitteverntiltak i alle kommuner i Viken. De nye tiltakene gjelder fra og med tirsdag 16. mars til og med søndag 11. april.

I Viken dominerer den engelske virusvarianten med økt smittsomhet, og regjeringen har derfor innført strenge tiltak som begrenser mobilitet gjennom pendling og sosiale og kulturelle aktiviteter mellom kommunene.

For idretten innebærer dette:

Det er ikke tillatt å organisere idrettsaktivitet for voksne og unge. (med ett unntak, se under). Det samme gjelder fritidsaktiviteter som organiserte øvelser, trening og prøver for kor, korps og teater.

Det blir tillatt med utendørs idretts- og fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år, så lenge dette skjer i grupper på inntil 10 personer og alle deltakerne kommer fra samme kommune. Det anbefales at aktivitetene foregår på en slik måte at man kan holde minst to meters avstand mellom deltakerne.

Aktuelle veiledere om idretts- og fritidsaktiviteter for barn og unge vil ellers gjelde for aktivitetene. Det vil fortsatt være forbudt å avholde alle former for konkurranser, cuper, kamper, forestillinger og lignende.

16.03.2021
- arneborch

IL ROS har gått til anskaffelse av en bålpanne som alle kan bruke.

Den er plassert ved gapahuken oppe ved rulleskiløypa. Håper den blir brukt flittig og tatt godt vare på.

04.03.2021
- eivindl

Årsmøtet ble avholdet digitalt 22.03.21 kl.1800.

Du finner Årsmøtedokumentene, nå også signert protokoll, her Arsmotedokumenter-2021

16.02.2021
- arneborch

Vårt lokale dekkhotell. Hver kunde gir valgt særidrettsgruppe 20% provisjon.

Klubbens medlemmer får:

- Gratis henting av dekk

- Gratis lagring frem til neste sesong

- Dekkskift, vasking og trygge lagring

- Kontroll av dekk og mønsterdybde

Klikk på "Les mer", så finner du flyeren du trenger.

06.01.2021
- arneborch

IL ROS ønsker å ta ett utvidet ansvar for å styrke tilhørigheten, fellesskapet og aktivitetsnivået til alle barn og unge i nærmiljøet.

Vårt Aktive Lokalsamfunn prosjekt er ett samarbeid mellom IL ROS, Spikkestad Ungdomsskole, Spikkestad Barneskole og Hyggen Barneskole.

Robin Jordalen er ansatt som aktivitetsleder for å jobbe både ut mot og på skolene og for IL ROS. Han tiltrer stillingen 1. januar 2021 og vi ønsker ham velkommen på laget.

17.12.2020
- arneborch

Mange barn og unge er ikke med i idretten. Fritidserklæringen sier at alle barn og unge har rett til å være med i en fritidsaktivitet. Asker idrettsråd vil at alle barn og unge skal ha mulighet til å drive idrett med venner i eget nærmiljø. Deltagelsen skal ikke begrenses av familieøkonomi, etnisitet, kultur, kjønn, legning eller mangel på sportslige ferdigheter. Derfor satt man i 2017 i gang med prosjektet Aktivitetsguide.

Hva er en aktivitetsguide?

17.12.2020
- arneborch

Klikk på linken og se film:

Film på Facebook

29.10.2020
- tonesundby

Pga en uoversiktlig Korona-situasjon har styret i IL ROS beslutett å innstille all ROS aktivitet i ROS Arena og andre haller ut uke 44.

Mer info på www.ilros.no.

Når det åpnes igjen vil følgende gjelde:

Grunnet covid-19, smittevern og avstandsregler gjelder følgende i ROS Arena:

15.09.2020
- arneborch

Det skal ikke være andre til stede i hallen enn de som tilhører den treningsgruppen (håndball/turn/boksing/andre) som skal trene. Eventuelle møter MÅ registreres i kalender eventuelt reserveres av driftsleder

03.09.2020