Ser du denne kontakt webansvarlig av IL ROS.

IL ROS har gått til anskaffelse av en bålpanne som alle kan bruke.

Den er plassert ved gapahuken oppe ved rulleskiløypa. Håper den blir brukt flittig og tatt godt vare på.

04.03.2021
- eivindl

Vi har gleden av å presentere prosjektet; Aktivt Lokalsamfunn i Spikkestadsonen!

01.03.2021
- RobinJ

IL ROS ønsker å ta ett utvidet ansvar for å styrke tilhørigheten, fellesskapet og aktivitetsnivået til alle barn og unge i nærmiljøet.

Vårt Aktive Lokalsamfunn prosjekt er ett samarbeid mellom IL ROS, Spikkestad Ungdomsskole, Spikkestad Barneskole og Hyggen Barneskole.

Robin Jordalen er ansatt som aktivitetsleder for å jobbe både ut mot og på skolene og for IL ROS. Han tiltrer stillingen 1. januar 2021 og vi ønsker ham velkommen på laget.

17.12.2020
- arneborch

Mange barn og unge er ikke med i idretten. Fritidserklæringen sier at alle barn og unge har rett til å være med i en fritidsaktivitet. Asker idrettsråd vil at alle barn og unge skal ha mulighet til å drive idrett med venner i eget nærmiljø. Deltagelsen skal ikke begrenses av familieøkonomi, etnisitet, kultur, kjønn, legning eller mangel på sportslige ferdigheter. Derfor satt man i 2017 i gang med prosjektet Aktivitetsguide.

Hva er en aktivitetsguide?

17.12.2020
- arneborch

Her finner du en hygieneplakat som kan benyttes ifm arrangementer. Denne fikk ROS Håndball fra Kommunelegen ifm helgens cuper.

09.03.2020
- arneborch

IL ROS har utarbeidet en reisepolicy. Vi ønsker at våre medlemmer skal være bevisste på sikkerhet under sine reiser både i sine aktivitetetr i idrettslaget, men også privat.

26.09.2019
- arneborch

Se bilder for plassering i hallen.

16.04.2018