Oppstart av Innebandy lag

Oppdatering 2: Treningen er åpen for både gutter og jenter, dvs. alle barn født i 2012 og 2013!

Oppdatering: her er link til gruppa på Spond-appen:https://group.spond.com/DWSGK

September 2021 vil det bli startet opp et felles innebandy lag for barn født 2012 og 2013 (3. og 4. klasse). Treningstid vil være torsdager kl 18-19 i ROS Arena, delhall C. Første trening blir torsdag 16. september kl 18. Barnet trenger kun stille med drikkeflaske og innesko. Vi låner ut kølle, ball og beskyttelsesbriller (så langt det rekker + evt. keeperutstyr om det blir aktuelt). Det er gratis å delta i oppstartsperioden.

Det er ikke krav til påmelding for å delta, men det hjelper ift. planleggingen å ha en viss kjennskap til interessen på forhånd (kapasitetshensyn). Så om dere vet barnet skal være med så send gjerne en epost til innebandy@ilros.no med barnets navn, skole, årstrinn og erfaringsnivå.

Har DU som forelder lyst til å bidra? Vi trenger flere trenere/hjelpetrenere og på sikt en lagleder. Det kreves ingen erfaring som trener tidligere eller kjennskap til innebandy fra før av, kun engasjement og lyst. Interesse meldes innebandy@ilros.no.

Kort om innebandy: Innebandy er et morsomt lagspill som spilles inne i haller med vant (provosoriske plastvegger som settes opp rundt banen for å avgrense og holde ballen i spill). Det kreves lite utstyr for å delta: kun innesko, kølle og ball samt beskyttelsesbriller. Keeper har i tillegg hjelm og polstret bukse/overdel og hansker. Sesongen er høst-vår, gjerne i overlapp med fotballen slik at innebandy begynner når fotballen slutter og vice versa. Kamper spilles over såkalte minirunder. En minirunde spilles på en lørdag eller søndag og består typisk av 3 kamper à i underkant av 20 minutter. Det tilstrebes å få alle kampene unnagjort på 2-3 timer slik at hvis man har første kamp kl 09 på en lørdag så er man gjerne hjemme igjen 12-13. På minirunder spiller man med 4 utespillere og en keeper. I løpet av en sesong deltar man gjerne på 4-6 minirunder. Det er ikke planlagt noen deltagelse på minirunder ennå, i første omgang blir det kun treninger (dette kan derimot endre seg).

2021-07-21
vidarb