Idrettslaget ROS utvider Aktive Lokalsamfunn satsingen - Ny aktivitetsleder er ansatt!

Ta godt imot Bendik Solvang som ny aktivitetsleder! En ny og kunnskapsrik ressurs for klubben.

Idrettslaget ROS fortsetter hardsatsingen mot Aktive Lokalsamfunn.

01.01.22 begynte Bendik i nok en nyopprettet stilling i klubben, og blir en god sparringspartner for aktivitetsleder Robin Jordalen som nå har jobbet i klubben i 1 år allerede.

2022-01-17
arneborch

Klubben har etablert Aktive Lokalsamfunn ut mot 2 nye skoler i nærmiljøet og er tilfreds med kunne meddele at Midtbygda Barneskole og Røyken Ungdomsskole er  nye tilskudd i satsingen, i tillegg til skolene Spikkestad Ungdomsskole, Hyggen Barneskole og Spikkestad Barneskole som har 1 års jubileum sammen med klubben for Aktive Lokalsamfunn.

Bendik vil jobbe ut mot Midtbygda Barneskole, Spikkestad Barneskole og som hovedtrener i basketgruppa, årsklasse 2012 og 2013.

Robin vil jobbe ut mot Spikkestad Ungdomsskole, Hyggen Barneskole og Røyken Ungdomsskole.

Bendik forteller at han har kommet godt igang og har allerede rukket å sette positive spor hos Midtbygda og Spikkestad Barneskole.

Velkommen til Idrettslaget ROS, Bendik Solvang. Vi ser frem til et fornuftig og bærekraftig samarbeid

Bendik Solvang