Norgesmestere 2022!

Norgesmesterne i Frittstående for junior miks i 2022 er IL R.O.S.

Tett i toppen og en veldig spennende dag - vi gikk av med seieren!

2022-03-06
jenslillegraven

I Leikvollhallen ble NM troppsgymnastikk arrangert helgen 5. og 6. mars. Kvalifisering lørdag, der vi vant frittstående med minst mulig margin, og kvalifiserte oss til finalen på søndag. Litt stang ut i trampett og tumbling, så der endte vi rett utenfor finaleplassen. Da ble det ekstra fokus på frittstående, og det var der vi på forhånd antok at vi hadde best muligheter etter fjorårets andreplass. Ekstra trening på lørdagskvelden etter konkurransedagen var det som skulle til, og alt var klart til søndagens finale.

Dessverre viste det seg at pandemien ikke hadde sluppet helt taket... Det måtte gjøres raske endringer søndag morgen, og reserven måtte gjøre seg klar. Det viser styrken i laget når vi allikevel øker marginen til vår sterkeste konkurrent Beitstad, og går av med seieren:-)

Flott inspirasjon til hele laget frem mot deltagelse i Nordisk Mesterskap i Danmark 8. april!